З дитинства нас програмують і показують у казках, що гриб злий, поганий та ворог організму людини.
Зла Баба Яга та дрімучі ліси асоціюються у дітей із чимось страшним, негативним, небезпечним. Але чи це так насправді? Давайте розумітися.
Візьмемо, наприклад, таку ситуацію:
Зустрічаються дві людини: перша давно знайома з мухомором, його користю для організму та іншим. Другий досі пам'ятає «страшні історії» про смерть від мухомора.
І тут перший з'їдає маленький капелюшок. Реакція другого?
Этот красивый и самый яркий гриб вовсе не стоит воспринимать как врага! Почему?
Во-первых, для летального исхода нужно съесть ~5кг свежих грибов, что невозможно чисто физически. Да и организм не дурак: вас попросту начнёт тошнить уже после первой сырой шляпы.
Во-вторых, не зря дикие животные употребляют мухомор, чтобы справиться с недугами. Например, лисы, медведи и лоси едят его в качестве отличного средства по избавлению от всех кишечных паразитов.
Ну и в-третьих, ещё наши предки считали мухомор священным грибом, а иногда даже и Божеством. Употребляли его как в лечении, как в шаманизме, так и в качестве «пива по пятницам».
Отсюда имеем: мухомор — друг!
С чего начать знакомство с мухомором?
Мы советуем микродозинг красного мухомора, он идеально подходит новичкам. Не бойтесь переборщить — внутри каждой капсулы точно вымеренная дозировка в 0,5 грамма. Начните с курса на 1 или 2 месяца — за это время можно не только увидеть первые результаты, но и отследить реакцию организма на МДМ.
— «Ти ШТО, ти ж у КРАЩОМУ випадку сильно отруїшся… ти що, мазохіст, самогубець?!»
На цьому етапі перший пояснює другому всю користь гриба, його історію та розповідає про кількість, корисну для вживання.
Далі у другого відбувається звичне «заперечення – гнів – торг…»
Коли він сягає фінального пункту «прийняття», сам починає цікавитися грибом, читати статті, книжки і, зазвичай, пробує сам.
Підійшовши відповідально до вивчення цієї теми, людина зрештою розуміє, наскільки глибоко і дарма у ньому сиділа думка, що мухомор — ворог.
Це один з найпопулярніших ноотропів у світі на даний момент.
Це найкраща їжа для мозку. Вона містить сполуки, які завдяки своїм нейротрофічним факторам роблять її дивовижним прихильником розвитку та функціонування нервів. Найцікавіші сполуки, що містяться в лев'ячій гриві, - це дитерпени (гериценони та еринацини), які в останні роки перебувають у фокусі уваги дослідників.
Гриб левова грива може підтримувати ясність розуму, пам'ять, концентрацію та емоційну рівновагу.
Наш грибочок повністю органічний та вирощується в Карпатах.
Цей адаптогенний гриб століттями використовувався в традиційній медицині Китаю, Японії та Кореї для зміцнення тіла і розуму.
Їжовик Гребінчастий чи по іншому левова грива
Левова грива є чудовим ноотропним засобом і потужним стимулом для регенерації клітин мозку, оскільки допомагає покращити пізнання, пам'ять, творчі здібності та зосередженість. Цей особливий суперфуд-гриб також покращує симптоми тривоги та депресії.
Буддійські монахи використовували гриб для медитації, щоб краще сконцентруватися під час тривалого сеансу медитації. У Нідерландах та Бельгії гриби навіть занесені до списку "зникаючих", тому зустріти гриб лев'ячу гриву там дуже складно. Сполуки, які містить гриб Лев'яча грива (гериценони та еринацини), надзвичайно ефективно стимулюють ріст нервів у мозку, що, в свою чергу, може полегшити симптоми хвороби Альцгеймера, деменції та Паркінсона.
Ці сполуки також можуть підвищувати рівень нейромедіаторів, які впливають на настрій, навчання та пам'ять, а також допомагають відновити розумову активність та усунути затуманення мозку.
Тож якщо вам потрібен заряд бадьорості або ви прагнете загострити свою увагу та підвищити творчий потенціал, ви в правильному місці. Наші капсули Левова грива - це зручний спосіб додати трохи їжі для мозку у свій раціон і загострити відчуття.
Кулінарне використання:
Левову гриву можна використовувати як в кулінарії, так і в медицині. На кухні смак описується як м'який і солодкий. Крім того, деякі гурмани стверджують, що смак можна порівняти зі смаком лобстера. Китайська кухня навіть часто використовує гриб як замінник м'яса.
Які активні інгредієнти входять до складу Левиної гриви?
У дідовій бороді міститься тридцять два біоактивні компоненти.
Левова грива має ряд активних інгредієнтів, за якими вона перевершує всі інші аналоги, саме тому це самий корисний гриб у світі. Найбільш особливим у грибі є вплив гериценону та еринацину. Ці дві речовини, що містяться в перуці, стимулюють вироблення фактора росту нервів, так званого NGF. Це незамінний білок у мозку. Він дозволяє пов'язаним з ним клітинам покращувати мозкові процеси та оптимально передавати інформацію в мозку. Таким чином, фактор росту нервів сприяє передачі сигналів між клітинами мозку. Це означає більше уваги, більшу концентрацію і позитивний вплив на пам'ять. Саме для цього буддистські монахи використовували цей гриб! Також вчені виявили у ньому цинк, залізо, калій, селен, полісахариди.